E-tytöt mestareita 2018-2019!
15.4.2019 14:39 Uutisointi / E-tytöt

E-tytöt putsasivat loppuhuipentumien palkintopöydältä kirkkaimmat mitalit.

E-tyttöjen neljäs kausi oli todellinen menestystarina! Syksyllä Länsirannikon E-tyttöjen alkusarjan jälkeen ylempään jatkosarjaan ja jatkosarjaan jakautunut joukkue pelasi kauden aikana yhteensä 30 ottelua loppuhuipentumat mukaan lukien. Näistä 30 pelistä tytöt napsivat itselleen 30 voittoa. Tehtyjä maaleja oli yhteensä 372 ja päästettyjä maaleja 56, joten kauden maaliero oli huima +316 maalia.

Kausi huipentui su 14.4. Hemmingin kotihallissa pelattuihin LR/SS ylialueelliseen loppuhuipentumaan sekä LR haastajafinaaliin. Molemmissa sarjoissa peliryhmät etenivät hyvällä pelaamisella päätyyn asti, jolloin päivän päätteeksi kaulaan ripustettiin kirkkaimmat mitalit, nostettiin kannu kattoon ja valmentajatkin pääsivät suihkuun.

Tyttöjen menestyksen takana on ahkera harjoittelu, taito pelata joukkueena sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa ja seuran maalivahtivalmennus, joka on muurannut meidän maalivahdeista seinät, joihin vastustajien yritykset tehdä maaleja yksi toisensa jälkeen pysähtyivät.

Nämä tytöt ovat täyttä timanttia ja hyvällä matkalla kirkkaiksi tähdiksi salibandymaailman taivaalle! Kannattaa pistää nimet muistiin!


   
Lisää uutisia
E-tytöt
«  Heinäkuu   »
Kategoriat