SBS Maskulla edustus U16 maajoukkueleirillä
2.11.2019 10:16 Uutisointi / Pääsivusto

Matias Koski ja Lauri Eloluoto

Lokakuun lopulla Eerikkilään kutsuttiin 30 pelaajaa U16 maajoukkueen leiritykseen. SBS Maskun kasvatit Matias Koski ja Lauri Eloluoto olivat kutsuttujen joukossa. ”Leiriltä lähdetään hakemaan uusia haasteita ja lisää kokemusta”, kommentoi Koski ennen leirin alkua.

Salibandyliiton Maajoukkuetie FBA (Floorball Academy)-toiminnassa mukana on kymmenkunta suurempaa salibandyseuraa, jotka leireilevät joukkueittain Eerikkilässä muutaman kerran vuodessa. Pienempien seurojen yksittäisiä pelaajia kutsutaan näihin tapahtumiin ns. united-joukkueisiin. SBS Masku/ SBS Wirmo 04 syntyneiden yhteisjoukkueesta kutsuttuja on viime kausien aikana ollut n.8-10 pelaaja. Näistäkaikista FBA toimintaan osallistuvista seura- ja United -joukkueista Koski ja Eloluoto pääsivät lopulliseen 30 pelaajan maajoukkueen leiritykseen, josta vielä karsitaan lopulliset U16 maajoukkue-pelaajat.

Koski ja Eloluoto pelaavat toista kauttaan SBS Masku/ SBS Wirmo yhteisjoukkueessa ikäluokkansa (04) SM-sarjaa. Molemmat pelaajat ovat pelanneet salibandya jo lähes kymmenen vuotta. Eloluoto pelaa lisäksi aktiivisesti Maskun Palloseuran riveissä jalkapalloa.

Kosken mielestä hyvä pelaaja ottaa huomioon muut pelaajat sekä kentällä että sen ulkopuolella. Eloluoto nostaa periksiantamattomuuden myös hyvien ominaisuuksien listalle; peli pitää jaksaa pelata loppuun asti.

Eloluoto ja Koski ovat näin alkukaudella pistepörssissä korkealla. Koski antaa nuoremmille neuvon:” pihapelit ja kotipihalla vetely kannattaa ja treeneissä vedetään aina täysillä”. Eloluoto myöntää että on hyvä tekemään maaleja, mutta että pitää muistaa myös puolustaa. Omasta SBS Masku/SBS Wirmon C1 joukkueen vahvuuksista molemmat nostavat esiin vahvat yksilöt ja hyvän tekemisen. Vahva joukkuepeli vaatii kuitenkin jatkuvaa harjoittelua.

Menneenä viikonloppuna SBS Masku/ SBS Wirmo metsästi jatkoaikavoiton 6-5 OLS:sta sekä selkeän 11-5 voiton Merikoski SBT:sta. Seuraavat kotipelit HaNi-hallilla: 3.11 vastassa PSS Porvoosta. ja 24.11. Pirkat Pirkkalasta.


   
Lisää uutisia
SBS Masku ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat